SUPERHETT CHILISALT

SLUTSÅLT! Det finns dock flera andra salter i butiken. Fler kommer snart.

CHIPOTLE

Veckans tips. Nu finns åter flera sorters nyrökt Chipotle i butiken. De har fått nya förpackningar och säljs styckvis eller i rabatterat flerpack. Perfekt present till den matlagningsintresserade inför de kommande helgerna.

MILT FRÖKNÄCKE

Idag bakar vi. Till kvällen finns det några paket med milt fröknäcke (chilisalt örter/vitlök).

På Öppet hus igår sålde detta fröknäcke slut på en liten stund. Vi serverade det med ost och våra chutney/marmelader. Det var oerhört uppskattat.

Det går bra att höra av sig om man vill beställa. Skicka e-post till info(a)alienchili.se

 

MARMELAD & CHUTNEY

Åter i lager. Äntligen. Rabarber & citron, smaksatt med lite ingefära, styrka 4 av 10. Prova den till ost och kex. Är suverän till en krämig brie. Flera sorters marmelad och nygjord Chutney hittas nu i butiken.

BESTÄLL FÖR HÄMTNING KLADDIG KLADDKAKA

Årets nyhet! Nu kan du beställa och hämta våra enormt smaskiga kladdkakor. Vi har ännu ingen rutin för att kunna skicka den med post.

FLERA NYA SORTERS CHILIFÖN - 
DAGS ATT PLANERA SÄSONG 2023!

Nu finns årets första frön göras tillgängliga i butiken. Fler sorter kommer att släppas snart frön. Senaste sorter är “X-Ray”, Chocolate Primotalii och Aji Mango (orange).

Under de kommande dagarna kommer vi skörda årets chinense. Det kommer att dyka upp lite hetingar. Och några extrema hetingar!

FÄRSKVAROR SKICKAS MÅNDAG – ONSDAG
BREV VARJE DAG

Marmelader, såser, sambal och chutney skickas måndagar – onsdagar.
box, packing, cardboard-686314.jpg
SKICKAS OMGÅENDE
Var noga med att kontrollera fraktalternativen vid beställning. Till exempel bör du markera "Brev" som alternativ ifall du inte önskar spårbart. Brev är betydligt billigare.
shopping cart, shopping venture, shopping-1105049.jpg
FRAKT
Alien Chili är nu anslutna till Swish, för att göra din utcheckning från butiken så enkel, smidig och säker som möjlig.
Du kommer hitta den funktion i kassan.
SWISH

Ny utcheckning

Vi har nu uppdaterat våra utcheckningsrutier  och möjliggjort betalning med Swish direkt från hemsidan. Samtidigt har vi uppdaterat vår återbetalnings- och returpolicy i enlighet med rådande regler och lagar. Hoppas det kommer att fungera smidigt för er. Vid problem: kontakta oss på info@alienchili.se

Rulla till toppen