FRAKT

KOSTNAD OCH INFORMATION

brev

Fraktkostnaden utgår ifrån PostNords fraktkostnader. Deras priser från och med 1 januari 2021 är för inrikes brev. Samtliga fraktkostnader är baserade på vikt – och denna räknas ut automatiskt när man beställer. Priset inkluderar både frimärke och emballage.

– 0-50 gram = 16:-

– 51-100 gram = 29:-

Leveranstiden för att skicka med vanligt brev varierar mellan 1-5 dagar. Det är därför inte alltid ett bra alternativ vid frakt av färska frukter. Beställer man färska frukter rekommenderar jag i stället alternativet Skicka Direkt.

Brev skickas alla dagar i veckan.

Moms tillkommer på all frakt.

SKICKA DIREKT

Skickas i paket som kan väga upp till 2 kg. Paketet är spårbart och levereras normalt inom 1-2 dagar. Detta rekommenderas vid beställningar av färska frukter eller såser. 

Om beställningen överstiger 141 gram eller 200:- är SkickaDirekt det enda fraktsättet.

– 101-140 gram = 51:- (till brevlåda)

– 141-1000 gram = 66:- (till ombud)

– 1001-2000 gram = 99:- (till ombud)

Vissa varor är dessutom så pass skrymmande att de endast kan skickas med paket 141-1000 gram = 66:- (till ombud). Detta gäller exempelvis såser, marmelader och större chilisorter, som exempelvis Chilhuacle Negro.

SkickaLätt skickas måndagar, tisdagar och onsdagar – detta för att de innehåller färskvaror som inte ska ligga de extra dagarna över helgen.

Moms tillkommer på all frakt.

 

 

AVHÄMTNING

Om du bor i eller i närheten av Uppsala kan du komma förbi och hämta dina beställda varor.

Hör alltid av dig, genom att skicka en e-post eller ringa.

 

KONTAKTUPPGIFTER

Varukorg
Scroll to Top