Om Alien Chili

Växthuset

Jag heter Michael och att odla chili är ett av mina största intressen. Under 2018 etablerade jag en liten verksamhet av mitt intresse. Allt sker på hobbynivå och alla chilifrukter som säljs på den här sidan är egenproducerade på vår tomt i Uppsala.

Odlingen sker i två små växthus (11kvm+12kvm).  I det ena växthuset har jag en massa olika sorter, vilka blir öppet pollinerade. I det andra växthuset har jag enbart eget framtagna sorter och hybrider.

Alien Metamorphos

Just nu arbetar jag på flera nya sorter. Att stabilisera en ny korsning tar 5 generationer, så jag har en bra bit kvar att vandra. Men så mycket kan jag säga: de nya sorterna är oerhört spännande. Bland dessa sorter hittas Alien Mtamorphos (4 olika sorter), Flaming Alien och Alien Reaper Drops. Men även ytterligare några sorter.

Återförsäljning av varor från denna sajt är inte tillåten. Hör av dig via epost ifall du har frågor kring detta.