ETTINGBO
GÅRDSBUTIK

HÖNS & ÄGG

VINTER.

Nu laddar vi för säsongen 2024. I januari har hönsen återigen börjat värpa efter årets ruggning. Kontakta oss för status på ägg.

 

GÅRDSBUTIKEN

I Ettingbo Gårdsbutik erbjuder ägg, örtsalt och grönsaker. Vi har idag ca 35 värpande hönor och många kycklingar som snart också kommer att börja värpa. Hönsen får gå fritt inne och ute i sin utegård där de spenderar större delarna av sina dagar.

ALIEN CHILI

I gårdsbutiken Alien Chilis fulla sortiment med marmelader, såser, sambal och fröknäcke, allt med chili så klart!

Kontakta Michael på Alien Chili ifall du önskar kontakt.

GRÖNSAKER

Under sommaren och hösten kommer det finnas färska grönsaker och svamp.
Fram till dess går det bra att komma till gårdsbutiken och köpa vårt fantastiska örtsalt – sprängfyllt med förra sommarens örter och grönsaker.

OM OSS

Vi har sedan ett år tillbaka drivit gården Ettingbo i norra Uppland. På gården bor Titti och Michael med dottern Alva och flera olika djur. Fyra katter, fem löpankor, fyra får och flera höns av olika åldrar och raser bor idag på gården. Men drömmarna är stora och många och förhoppningsvis kommer fler olika djurarter snart bo på vår gård. 

VÅR FILOSOFI

Med vår gårdsbutik vill vi dela med oss av den lycka som vi känner när vi odlar och den kärlek vi känner till våra djur. För oss är djurens och plantornas välmående i focus och inte att de ska producera så mycket som möjligt. Våra plantor får växa i sin egen takt och en flerårig växtföljd gynnar jorden som såväl microlivet i den och plantorna.

Våra höns och ankor får inget artificiellt ljus och får sin välförtjänta vila på vintern då de inte värper några ägg. Detta är för att de ska få den återhämtning som de behöver för att kunna leva ett långt bra liv.

Vi vill sälja överskottet av ägg och grönsaker för att främja det naturliga, på djurens och växternas villkor, inte våra egna

BESÖK OSS

Ettingbo Gårdsbutik
Familjen Ekegren (Michael, Titti & Alva)
Ettingbo 143
74048 Östervåla
E-post: Info@alienchili.se
Telefon: 076-7609700

INSTAGRAM

Följ oss på Instagram!

På Instagram lägger vi ut bilder och information om produker som finns i gårdsbutiken och allmänt om livet på vår gård. Missa inte det!

@ettingbogardsbutik
@alien_chili

VI SES!

Rulla till toppen